miercuri, 23 decembrie 2015

A venit, a venit iarna!

    Deşi suntem în Ajunul frumoasei sărbători a Naşterii Domnului şi conform colindului ,,A venit, a venit iarna/Pe la uşi pe la fereşti" ar trebui să fie omătul cât casa....afară sunt temperaturi de peste 15 grade!
Mai avem foarte puţin din semestrul acestui an şcolar 2015-2016 şi toate activităţile au fost pe repede înainte. Au fost şi lucruri bune şi mai puţin bune întâmplate în şcoala noastră, dar cum suntem spre final de an,  mai bine să ne gândim la tot ce a fost frumos, în viaţa noastră de şcolari.
          După deschiderea anului am derulat activităţile educative cu cei care au dorit să se implice, să înveţe şi altfel, tot ce trebuie să ştie un cetăţean, un bun creştin.Astfel am reuşit să ne implicăm cu sufletul în  proiectele de suflet, pe care le-am iniţiat, începând cu proiectul eTwinning ,,Dicţionar virtual" cu  Turcia şi Polonia şi terminând cu activităţile extraşcolare cu ocazia unor evenimente importante sau acţiunile de voluntariat, din cadrul S.N.A.C.-fructe şi legume donate şi campania ,,Dăruind vei dobândi" în parteneriat cu Primăria şi Biblioteca locală, Ziua Naţională a României şi programul de colinde  la Primăria din comună, pentru care îi mulţumesc în mod special,colegei mele Ramona Niţă, Prof.Lb.Engleză, care s-a implicat foarte mult cu organizarea acestuia.
 Să sperăm că vacanţa de iarnă va fi bună pentru toţi şi ne vom întoarce ...odihniţi şi motivaţi, voi, dragi elevi, iar noi, odihniţi şi răbdători, cu mari speranţe în ceea ce vă priveşte, cu mai multă putere de muncă, pentru a obţine satisfacţiile dorite.
Să aveţi pace în suflete, armonie , răbdare şi putere să vă depăşiţi obstacolele, o Sărbătoare a Naşterii Domnului cu bucurie, în familie şi în biserică şi un An Nou cu  multe împliniri!
La mulţi ani fericiţi!