marți, 24 iunie 2014

A venit vacanţa mare!!!

 Ne regăsim acum...de frumoasa zi de sărbătoare a naşterii Sf. Ioan Botezătorul (24 iunie) de care se leagă şi tradiţia populară a Sânzienelor şi mai nou învăţăm să păstrăm tradiţiile, purtând azi ia românească.
  Dar întâi de toate să ne bucurăm, adică elevii întâi, că a venit vacanţa mare! Am încheiat un an şcolar frumos, cu realizări pentru elevi şi pentru noi, cu bucurii, cu tristeţi....cu de toate. Şi mai ales cu speranţa de mai bine, că în anul şcolar următor vom fi şi mai buni şi mai competitivi.
  Elevii clasei a VIII sunt deja ,,în focuri" cu Evaluarea Naţională! Mult succes vă dorim şi să vă alegeţi drumul cel mai bun în viaţa voastră. Şi voi, ca şi colegii din clasele celelalte, sper că nu veţi uita tot ce am încercat să vă dăruim,( pe lângă pregătirea profesională, la care evident şi voi aţi participat) în special lumina de care aveţi nevoie pentru a putea merge pe drumul vieţii voastre.
 Boboceii mei...de clasa a V-a A, sper că v-a plăcut acest an şcolar petrecut împreună şi sper ca aţi înţeles, mare parte dintre voi ce înseamnă să înveţi un an întreg şi apoi să culegi roadele. Dar mai ales ce important este să fim uniţi, să fim prieteni, împreună la bine şi la greu, o mare familie...şi deja avem o mulţime de ,,amintiri" de pus în ,,Capsula timpului", pe care aş vrea să reuşim să o vedem la sfârşitul clasei a VIII-a împreună. Vă doresc să fiţi mai buni şi mai responsabili, iar la toamnă să călcăm cu dreptul într-un an şcolar destul de important, pentru că vom avea acele teste nationale.
   O vacanţă minunată să vă faceţi, chiar dacă poate nu reuşiţi să ajungeţi acolo unde vă doriţi, să vă încărcaţi bateriile cu multe amintiri plăcute, să citiţi, să visaţi frumos, cei talentaţi chiar pe hârtie, scriind sau pictând.
Vacanţă plăcută şi să ne revedem cu bine la toamnă!
Cred că am rămas restantă cu activităţile din şcoală, aşa că vom relua de la momentul ,,Şcoala Altfel" până la final, din păcate într-o zi ploioasă de vară.