joi, 18 decembrie 2014

Vin sărbătorile...de poveste!



Vine vacanţa de iarnă şi vom avea, sper, fiecare dintre noi, sărbători de poveste,despre care vom avea de povestit la anul...aşa că se cuvine să ne amintim ce am lucrat împreună şi în ogorul sufletelor noastre. Învăţăm împreună, ne bucurăm împreună, împodobim împreună, ajutăm împreună...,,construim amintiri'', vorba unui mare amfitrion,de la Next Star, Dan Negru, pe care cu siguranţă, nu le vom uita.
Ne-am continuat activităţile începute în luna noiembrie, din cadrul Festivalului Şanselor Tale, cu vizită la Biblioteca Mogoşani, am petrecut româneşte, de Ziua Naţională a României, am realizat felicitări pentru colegii din Turcia şi pentru bătrânii de la Stavropolia, pe care i-am şi colindat şi le-am dăruit din suflet nu numai urări de sănătate şi linişte, ci şi câteva pachete cu alimente, legume,fructe,în cadrul programului SNAC. Un moment impresionant pentru noi, emoţionant pentru ei, cei care au totul acolo, i-am bucurat cu frumoasele colinde tradiţionale, cu câteva cântece populare, am simţit o picătură din bucuria lor, din amintirile lor, trăirile lor. Impresionantă a fost o bătrână care s-a minunat la vederea iei mele, spunând că nu a mai văzut de foarte multă vreme aşa ceva, alţii ne-au împărtăşit din viaţa lor, ne-au mulţumit, ne-au felicitat, ne-au încurajat să mergem mai departe.
Am încheiat cu colindul de la Primărie şi cu primirea cadourilor de către elevi...bineînţeles speciali, au fost aici elevii claselor primare, care au făcut serbări frumoase şi au primit şi vizita Moşului.
 Cât de curând acest an se va încheia, iar noi toţi vom da încă o filă importantă din viaţa noastră, fila anului 2014...cu multă speranţă şi bucurie privim la fila anului 2015. Asadar, ca să putem să scriem pe ea, să fixăm cele  mai frumoase amintiri, avem nevoie de sănătate, luminarea minţii, succes în tot ceea ce facem şi mai ales curaj, înţelegere, bunătate, multă pace şi armonie. De Naşterea Domnului să vă fie sufletul bogat de toate acestea şi să cinstiţi cum se cuvine această mare sărbătoare a bucuriei, pentru întreaga omenire.























































Sărbători de poveste vă doresc tuturor şi un an, 2015, cel mai bun din viaţă, cu multe reuşite şi multe amintiri frumoase!La mulţi ani! Pe curând!