duminică, 13 septembrie 2015

Toamnă în calendar

        E toamnă iar în calendar şi toţi vom fi de mâine, grăbiţi pe acelaşi drum....spre şcoală!

          Dragi elevi, în fiecare an şcolar pe care îl începeţi şi  îl terminaţi, vă realizaţi cu forţele  proprii-abilităţi, deprinderi, tot ceea ce visaţi să ajungeţi. Dacă pentru construirea unei case este nevoie de multă muncă şi pricepere,la fel perioada de învăţare a unui om se aseamănă cu construirea unei case-temelia, baza este perioada grădiniţei, clasele primare, pereţii casei îi revin gimnaziului, acoperişul case corespunde liceului, iar amenajarea interioară şi exterioară, studiilor superioare, şcolilor postliceale. Ca această casă să fie locuibilă, omul să se folosească de ea, trebuie să depunem mult efort, multă ambiţie, dorinţă de a şti şi a face mai mult ca în anul ce a trecut. Ţine de fiecare dintre noi cum va arăta această ,,casă" care reprezintă anii de şcoală, de pregătire, pentru că de învăţat va trebui să învăţăm tot timpul.Să aducem lucruri noi în pregătirea noastră,să ne formăm mereu pentru a fi bine pregătiţi şi a avea un loc bun de muncă, pentru a putea să ne îndeplinim visurile şi dorinţele fireşti fiecăruia dintre noi.

Cu speranţa că veţi înţelege cât de importanţi sunt aceşti ani de şcoală(cu fiecare etapă a lor) pentru formarea voastră...şi aici pot depune ,,mărturie" cu succes, dragii noştri foşti elevi care şi-au îndeplinit visurile ajungând profesori, doctori, artişti,lucrători în domeniul serviciilor şi multe alte domenii, vă doresc un an plin de înţelepciune, în care evident să nu vă lipsească niciun pic: credinţa, nădejdea şi dragostea, motivaţia de a reuşi să fii bun, disciplinat, corect, să creşti în calităţi şi să scazi în defecte, dorinţa de a ajunge un om de bază pentru familia ta şi societatea în care trăieşti.
Noi, ca dascăli, suntem pregătiţi să vă fim alături şi vă susţinem în toate demersurile, la fel familiile voastre vă vor susţine şi împreună vom reuşi să facem treabă bună, pentru a vă putea atinge ţelurile stabilite.
      Mâine clopoţelul va suna şi pentru cei mai noi elevi ai şcolii noastre, de la clasa pregătitoare, îi aşteptăm cu drag şi sper că le veţi fi bune modele,la fel pentru colegii de la clasele primare.
Mult succes în anul şcolar 2015-2016-dacă aveţi disciplină, să respectaţi programul şcolar, profesorii şi colegii, răbdare să acumulaţi şi să puneţi în aplicare informaţiile primite şi bunăvoinţă,să fie numai armonie în jurul nostru, să ne implicăm în multe proiecte şi activităţi,  cu siguranţă atunci la sfârşit vom aduna multe roade bune.
      Şi pentru că mâine este o zi de sărbătoare creştină, 14 septembrie, Înălţarea Sfintei Cruci, ne vom ruga împreună ca Dumnezeu să ne apere şi să ne ocrotească pe noi cu puterea Sa şi a Sfintei Sale Cruci:,, Mântuieşte Doamne, poporul Tău şi binecuvintează moştenirea Ta, biruinţă binecredincioşilor creştini, asupra  celui potrivnic dăruieşte şi cu Crucea Ta păzeşte pe poporul Tău.Amin"



,,Drumurile noastre se vor întâlni "...la şcoală

 Cling-cling care va înlocui pe click-click

Din 14 septembrie va rula acest film!

Să nu uităm!

School sweet school!

Sperăm la noi şi frumoase proiecte

Vreau şi mai mulţi premianţi în acest an şcolar

Vreau şi mai mulţi premianţi în acest an şcolar

 Mesaj de interes general


14 septembrie- Înălţarea Sfintei Cruci 



4 all our students!