duminică, 26 ianuarie 2014

Iarna nu-i ca vara!


  Se cuvenea să încep să povestesc mai pe la începutul lunii ianuarie, cu urările şi gândurile de An Nou, dar  niciodată nu e prea târziu...Adică sper că vom fi toţi în primul rând sănătoşi, apoi că vom face multe lucruri bune, vom învăţa şi ne vom implica în multe acţiuni de care să ne aducem aminte cu drag.
  Şi după atâtea zile de toamnă târzie şi primăvara timpurie, a sosit cu cojocu-i alb maiestuoasa Iarnă. Asta este partea poetică a anotimpului, şi cât de curând îmi voi pune ,, scriitoarele" la treabă pentru a scrie poveşti despre anotimpuri, la proiectul eTwinning  ,, Growing together in changing seasons" http://new-twinspace.etwinning.net/c/portal/layout?p_l_id=28696990 .Partea practică ar fi nămeţii uriaşi care s-au aşezat peste ţară şi viscolul care i-a vânturat peste tot şi au făcut ca mâine pe 27 ianuarie să stăm ,, la gura sobei" cu o carte de citit. Mie îmi convine şi cred că şi elevii se vor bucura de ziua liberă, bineînţeles ei să se joace doar, prin zăpadă.
  Am început ultima bucăţica din Semestrul I în forţă, mulţi dintre elevii mei de clasa a V-a cu rezultate frumoase, ne-am bucurat de primirea felicitarilor de la şcolile partenere de proiect eTwinning, Turcia şi Polonia, ne-am promovat ,,munca artistică" de la colinde  pe ambele proiecte, cel de sus, şi următorul http://artonourmind.wordpress.com/category/music/ şi am primit aprecieri şi în continuare ne vom pregăti pentru celelalte activităţi, pe care le avem în desfăşurare.
     Am avut parte şi de o,,surpriză" frumoasă, cântată, pe 21 ianuarie pentru care le mulţumesc mult dragilor mei ,,puişori"...





...De aceea sper că vom lucra şi vom pregăti multe momente artistice frumoase, de acum încolo, că potenţial există.
 Sper ca scurta vacanţă intersemestrială să fie eficientă şi relaxantă pentru toţi, ca să începem cu forţe proaspete şi idei interesante semestrul următor.
Îmbrăţişând cerul ca să nu mai ningă şi să apară din nou ....frumoşii ghiocei, vă îmbrăţişez şi eu, să auzim numai de bine!